Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
optima 2.0 czy argo 3.0
04-11-2018, 13: 15
Post: #1
optima 2.0 czy argo 3.0
witam
prosze o pomoc co wybrac na poczatek a zamierzam szukac glownie drobnicy monetki guziki odznaczenia
ktory wykrywacz bedzie lepszy optima2 czy argo3
dodam ze ma to byc moj pierwszy wykrywacz
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-11-2018, 20: 40
Post: #2
RE: optima 2.0 czy argo 3.0
Jeden Argo v3 ...-y tez drugy Optima v2 jest dobry detektor na monety.. jako pierwszy wykrywacz bral bym Optime v2 -y cewka DD29- bo jest latwejsza v nastawach., ..dosic gleboka y tez szybsa-lepiej separuje.. Argo jest na cewce DD29,yDD23 -po dobrych nastawach bardzo gleboke..y tez cule na drobne monety... ale wybor jest na Tobie..
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-11-2018, 23: 04
Post: #3
RE: optima 2.0 czy argo 3.0
(04-11-2018 20: 40)EL NINO napisał(a):  Jeden Argo v3 ...-y tez drugy Optima v2 jest dobry detektor na monety.. jako pierwszy wykrywacz bral bym Optime v2 -y cewka DD29- bo jest latwejsza v nastawach., ..dosic gleboka y tez szybsa-lepiej separuje.. Argo jest na cewce DD29,yDD23 -po dobrych nastawach bardzo gleboke..y tez cule na drobne monety... ale wybor jest na Tobie..

siema
dzieki a mozesz mi napisac jakie ustawienia w argo zeby byl skuteczny na monety
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-11-2018, 14: 00
Post: #4
RE: optima 2.0 czy argo 3.0
Poczytaj : http://rutusowiec.com.pl/showthread.php?tid=215
http://rutusowiec.com.pl/showthread.php?tid=833
http://rutusowiec.com.pl/showthread.php?tid=1374

Człowiek jest tyle wart co pomoże drugiemu
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-11-2018, 20: 27
Post: #5
RE: optima 2.0 czy argo 3.0
Siema
Co to jest KK3 w ustawieniach Rutusa argo
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-11-2018, 20: 38
Post: #6
RE: optima 2.0 czy argo 3.0
kk-jest eliminacia hot rock - korekcia kamieni magneticnych...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-11-2018, 22: 51
Post: #7
RE: optima 2.0 czy argo 3.0
Kolego ja bym na twoim miejscu brał Argo V3 sam zmieniłem z Proximy i jestem mega zadowolony, na początku też miałem dylemat ale na prawdę Argo nie jest wcale takie trudne do opanowania.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum użytkowników marki RUTUS i nie tylko ;) | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS